If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рециклирана Емблема Боя с четката и авто лак+Снимки
Емо батка, от лятото съм с твой емблеми, едната ти ми я прави за др ми прати стикерчета. Не са мръднали и двете вече над 6 месеца. Еваларка, ама аз съм ти го казал вече: http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=39323
Здравей, колега PHOENIX. Тази оферта още важи ли, че и моята емблема е много изтрита! Ако е валидна,как ще може да ми изпратиш лепенки и колко ще струват. Предварително благодаря.
Емо батка, от лятото съм с твой емблеми, едната ти ми я прави за др ми прати стикерчета. Не са мръднали и двете вече над 6 месеца. Еваларка, ама аз съм ти го казал вече: http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=39323
и аз така и аз
много съм много доволен от изработката на бат Емо
Здравейте колеги Алфисти!
Това ще ми е първия пост във форума. И относно темата искам да ви споделя, както всички ви и на мен ми се наложи да пребоядисам емблемата и по-конкретно - предната. Под ръка имах лак за нокти и смея да твърдя, че се е получило също толкова сполучливо, колкото и на колегата по-горе. Само информативно в автоморга ми искаха 20лв. за нова такава. А аз за около 3.50лв си я направих почти като новата.
Мой съвет - не давайте луди пари за такива работи, ако може да си ги направите.
Здравейте колеги Алфисти!
Това ще ми е първия пост във форума. И относно темата искам да ви споделя, както всички ви и на мен ми се наложи да пребоядисам емблемата и по-конкретно - предната. Под ръка имах лак за нокти и смея да твърдя, че се е получило също толкова сполучливо, колкото и на колегата по-горе. Само информативно в автоморга ми искаха 20лв. за нова такава. А аз за около 3.50лв си я направих почти като новата.
Мой съвет - не давайте луди пари за такива работи, ако може да си ги направите.
Какви луди пари, аз си купих нова за 60лв После правихме при Феникса на едно GTV и видях, че става супер, но беше късно
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Здравейте колеги алфисти,
не можах да прочета всички постове за емблемите кой как и къде ги е направил,затова моля за съдействие.Моята предна емблема тотално е избеляла и бих искала да й върна свежият прекрасен вид.Моля да ми помогнете как безболезнено мога да го направя
Comment